Jak vybrat mýdlové květiny podle barvy a poselství

3 2 4 5 6 7 8 9

 

Mýdlové květiny jsou originální a nápadité dárky, které potěší každého milovníka květin. Mají tvar jako opravdový květ, takže je na první pohled nerozeznáte od těch pravých. Můžete je použít jako dekoraci nebo jako koupelovou kosmetiku. Ale až uvidíte, jak jsou krásné, bude vám líto je nechat rozpustit ve vodě. Nemusíte je zalévat, místo vázy postačí květinový „flower box“, ve kterém jsou květinky usazené. Mýdlové květiny jsou dostupné v různých barvách, které mají svůj symbolický význam.

 

Barva květů odráží náladu, emoce a poselství, které chcete předat svým blízkým. Každá barva má svou specifickou symboliku a energii, kterou vyzařuje. V tomto článku se podíváme na význam některých nejpopulárnějších barev mýdlových květů a na to, kdy a komu je vhodné je darovat.

 

Červená

 

Červená je barva vášně, lásky a obdivu. Je to nejpopulárnější barva pro vyjádření romantických citů a touhy. Červené květy jsou ideální pro milence, manžele nebo pro osoby, které máte rádi a ctíte. Červené růže jsou tradičním symbolem lásky a krásy, ale můžete zvolit i jiné červené květy, jako například tulipány, karafiáty nebo gerbery.  

 

 

Růžová

 

Růžová je barva něhy, radosti a vděčnosti. Je to barva pro vyjádření přátelství, sympatie a uznání. Růžové květy jsou ideální pro kamarádky, maminky, babičky nebo pro osoby, které chcete potěšit a poděkovat. Růžové růže jsou symbolem elegance a jemnosti, ale můžete zvolit i jiné růžové květy, jako například orchideje, liliy nebo pivoňky.

 

Bílá

 

Bílá je barva čistoty, nevinnosti a věrnosti. Je to barva pro vyjádření úcty, upřímnosti a oddanosti. Bílé květy jsou ideální pro svatby, křtiny nebo pohřby. Bílé růže jsou symbolem respektu a cti, ale můžete zvolit i jiné bílé květy, jako například lilie, frézie nebo magnolie.

 

Žlutá

 

Žlutá je barva štěstí, optimismu a radosti. Je to barva pro vyjádření veselí, naděje a přání. Žluté květy jsou ideální pro oslavy, gratulace nebo povzbuzení. Žluté růže jsou symbolem přátelství a radosti ze života, ale můžete zvolit i jiné žluté květy, jako například slunečnice, narcisy nebo tulipány.

 

Oranžová

 

Oranžová je barva nadšení, energie a touhy. Je to barva pro vyjádření vzrušení, zvědavosti a dobrodružnosti.

 

 

Zelená

 

Zelená je barva přírody, růstu a harmonie. Je to barva pro vyjádření klidu, zdraví a naděje. Zelené květy jsou ideální pro osoby, které potřebují uklidnění, uzdravení nebo podporu. Zelené růže jsou symbolem míru a plodnosti, ale můžete zvolit i jiné zelené květy, jako například chryzantémy, karafiáty nebo eustomy.

 

Modrá

 

Modrá je barva nebe, vody a duchovnosti. Je to barva pro vyjádření klidu, věrnosti a důvěry. Modré květy jsou ideální pro osoby, které potřebují uklidnění, ochranu nebo inspiraci. Modré růže jsou symbolem tajemství a nesplněné lásky, ale můžete zvolit i jiné modré květy, jako například irisy, hyacinty nebo levandule.

 

Fialová

 

Fialová je barva království, magie a fascinace. Je to barva pro vyjádření obdivu, respektu a obdivu. Fialové květy jsou ideální pro osoby, které potřebují povzbuzení, uznání nebo uctění. Fialové růže jsou symbolem vznešenosti a elegance, ale můžete zvolit i jiné fialové květy, jako například fialky, orchideje nebo lilie.

 

 

Mýdlové květiny jsou skvělým způsobem, jak potěšit své blízké nebo sebe. Na sebe totiž nesmíme zapomínat!(ᵔ◡ᵔ) Nikdy neuvadnou a budou dělat parádu v každém ročním období.

 

Pokud chcete darovat mýdlové květiny ve flower boxu, máte na výběr z různých variant a velikostí. Můžete si vybrat z různých barev krabiček i květů. Flower box je stylový a praktický dárek, který můžete snadno přenášet a uschovat. Pokud se budete držet pár jednoduchých pravidel, vydrží vám takto krásné až 18 měsíců. A jak na to? To se dočtete v našem článku https://www.happylu.cz/blog/jak-se-starat-o-mydlove-kvetiny-a-jak-je-uchovat/

 

Pokud chcete darovat mýdlovou kytici, máte na výběr z různých druhů a počtů květů. Můžete si vybrat z různých barev a tvarů květů. Mýdlová kytice je nápaditý a voňavý dárek, který můžete snadno předat.

 

Ať už se rozhodnete pro jakoukoli variantu mýdlových květů, nezapomeňte na význam barev. Barva květů odráží náladu, emoce a poselství, které chcete předat svým blízkým. Každá barva má svou specifickou symboliku a energii, kterou vyzařuje. Vyberte si barvu podle toho, co chcete sdělit.

 

Pokud si nejste jisti, jakou barvu vybrat, můžete se inspirovat na našem webu, kde najdete různé kombinace barev a květů. Můžete si také vytvořit vlastní sestavu podle svého vkusu a přání. V našem online obchůdku si můžete také objednat flower boxy s překvapením, jako je čaj, víno nebo vonná svíčka. Nyní jako limitovaná edice (ᵔ◡ᵔ)

 

Mýdlové květiny jsou dárkem, který nikdy neomrzí. Jsou originální, nápadité a jemně voňavé. Jsou vhodné pro každou příležitost a pro každého člověka. Vyberte si barvu podle významu a potěšte své blízké nebo sebe.

 

 

 

Doufám, že se vám tento článek líbil a že vás inspiroval k nákupu nebo darování mýdlových květů. Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky, neváhejte mi napsat do komentářů. Děkuji za pozornost a přeji vám krásný den. 😊

 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.