Dárek pro paní učitelku: Mýdlové květiny ve flower boxu

Konec školního roku je pro mnohé žáky a studenty důvodem k radosti a oslavě. Po dlouhých měsících učení, psaní testů a plnění nekonečných úkolů se konečně mohou těšit na prázdniny, volný čas a zábavu. Někteří si možná chtějí odpočinout od školy, jiní se zase věnovat svým koníčkům, letním táborům, sportu nebo cestování. Konec školního roku je také příležitostí k ohlédnutí za tím, co se naučili, jaké úspěchy dosáhli a co by chtěli zlepšit. Nebudeme si nic nalhávat, je také časem rozloučení. Někteří žáci a studenti se musí rozloučit se svými spolužáky, kteří jdou do jiné třídy nebo školy. Někteří se musí rozloučit se svými učiteli, kteří je provázeli jejich studiem a pomáhali jim s jejich problémy. Někteří se musí rozloučit se svou školou, která byla jejich druhým domovem a místem, kde prožili mnoho nezapomenutelných zážitků.

Je tedy důležitým mezníkem v životě každého žáka a studenta. Je to konec jedné etapy a začátek nové. Je to příležitost, jak poděkovat své paní učitelce za její trpělivost, péči a vzdělání. Co jí ale darovat? Klasické květiny jsou sice hezké, ale rychle zvadnou a skončí v koši. Co takhle jí překvapit něčím originálním a dlouhotrvajícím? Něčím, co jí bude připomínat vaši vděčnost a obdiv?

Představujeme vám mýdlové květiny ve flower boxu od Happylu.cz! Tyto květiny jsou tak úžasné, že byste je nejraději darovali sami sobě. Ale protože jste hodní žáci a máte rádi svou paní učitelku, darujete je jí. A ona bude nadšená!

 

        

     happylu

 

Proč jsou mýdlové květiny ve flower boxu tak skvělé?

 

- Protože jsou krásné jako opravdové květiny, ale nezvadnou ani neuvadnou. Můžete si vybrat z různých barev a tvarů květin, které budou ladit s osobností i interiérem obdarované. A navíc jsou uspořádány do elegantního boxu. Na přání vám k boxu připevníme stuhu nebo vložíme věnování.

- Protože jsou praktické a nevyžadují péči ani zalévání. Mýdlové květiny lze použít jako koupelnové doplňky nebo jako nádhernou dekoraci. Stačí jen odlomit jeden lístek a rozpustit ho ve vodě. A pokud chcete mít květiny stále na očích, můžete je nechat v boxu s víkem, které je chrání před prachem a světlem.

- Protože je to nádherná dekorace, která jemně voní a tyto krásné květy budou skvělým dárkem na oslavy a všechny společenské události. Květiny jsou opravdu vyrobeny z mýdla, proto nezvadnou a budou dělat parádu v každém ročním období. Zachovají si stejný vzhled až 18 měsíců. 

 

Podívejte se na hodnocení od našich zákazníků: https://www.happylu.cz/hodnoceni-obchodu/ 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.