Mezinárodní den matek: jak překvapit maminku originálním dárkem?

Mezinárodní den matek je svátek, který oslavuje mateřství a vztah mezi matkou a dítětem. Je to příležitost vyjádřit vděčnost a lásku svým matkám a také si připomenout významnou roli, kterou matky hrají v našich životech. U nás se slaví druhou květnovou neděli, což letos připadá na 14. května.

 

Pokud chcete udělat své mamince radost a poděkovat jí za vše, co pro vás dělá, můžete jí darovat něco hezkého a osobního. Může to být například květina, šperk, kniha, kosmetika nebo něco vlastnoručně vyrobeného. Důležité je, aby dárek odrážel váš vztah a zájem o její osobnost.

 

Pokud hledáte originální a netradiční dárek, který potěší nejen oko, ale i čich a dotek, máme pro vás skvělý tip: **mýdlové květiny od happylu.cz**. Tyto květiny jsou vyrobeny z mýdla, obsahují kukuřičný škrob, takže vypadají opravdu jako živé. Mají nádherné barvy a tvar různých druhů květin, jako jsou růže, slunečnice, tulipány, orchideje nebo lilie. Navíc jsou baleny do elegantních krabiček, které dodají dárku šmrnc. Nemusíte si dělat starost, jestli doma najdete vázu nebo nádobu na květiny.

 

Mýdlové květiny od happylu.cz jsou ideálním dárkem pro maminky, které milují květiny. Můžete jim darovat květy, které si mohou použít jako dekoraci nebo jako koupelovou kosmetiku. Stačí jen oddělit jeden lístek nebo celý květ a rozpustit ho ve vodě. Vznikne tak jemně voňavá pěna, která jemně očistí a hydratuje pokožku. Uvidíte, že vaše maminka bude nadšená z tohoto originálního dárku!

 

Nejprodávanější mýdlové květiny ve flower boxu: 

https://www.happylu.cz/mydlove-ruze-ve-flower-boxu-kralovsky-modre-ruze/

https://www.happylu.cz/mydlove-ruze-ve-flower-boxu-pastelove-ruzove-ruze/

https://www.happylu.cz/mydlove-kvetiny-ve-flower-boxu-cindy/

 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.