Jak se starat o mýdlové květiny a jak je uchovat?

Mýdlové květiny: jak je udržet krásné? 

Mýdlové květiny jsou originální a praktické dekorace, které můžete použít do svého domova nebo jako dárek pro někoho blízkého. Mýdlové květiny jsou vyrobeny z kukuřičného škrobu, které napodobuje tvar a barvu různých druhů květin. Můžete si vybrat z růží, pivoňek, karafiátů, slunečnic a dalších. Nejen že krásně vypadají, ale také jemně voní. Můžete si je vystavit jako dekoraci do obýváku, ložnice nebo koupelny, nebo je použít jako koupelovou kosmetiku.

 

   Fler-mydlove-kvety

 

Mýdlové květiny mají tu výhodu, že nikdy nezvadnou a nevyžadují žádnou zvláštní péči. Nicméně, pokud chcete zachovat jejich krásu a vůni co nejdéle, je dobré dodržovat několik jednoduchých pravidel:

 

- Uchovávejte mýdlové květiny v suchém a chladném prostředí, mimo přímé sluneční světlo a zdroje tepla. Vlhkost a teplo mohou způsobit změnu barvy nebo tvaru mýdlových květin nebo zkrátit jejich životnost.

 

- Nedávejte mýdlové květiny na povrchy, které by mohly být poškozeny nebo zbarveny mýdlem. Mýdlo může obsahovat barviva nebo oleje, které by mohly zanechat stopy na nábytku, textiliích nebo kobercích. Používejte podložky nebo podnosy pod flower boxy s mýdlovými květinami.

 

- Nepoužívejte mýdlové květiny jako hračky pro děti nebo domácí zvířata. Mýdlové květiny nejsou určeny k jídlu nebo k polykání. Můžou obsahovat látky, které by mohly být škodlivé pro zdraví nebo způsobit alergickou reakci. Udržujte mýdlové květiny mimo dosah dětí a domácích zvířat.

 

- Pokud chcete použít mýdlové květiny jako koupelovou kosmetiku, postupujte podle následujících kroků: Vyberte si pár okvětních lístků z mýdlové květiny ve flower boxu a vložte je do teplé vody v koupelně. Nechte je rozpustit a uvolnit svou barvu a vůni. Užijte si relaxační nebo romantickou koupel s mýdlovými květinami. Po koupeli vyjměte zbytky mýdla z vany a opláchněte ji vodou. Osušte se ručníkem a nanesete hydratační krém na pokožku.

 

 

Pár vět na závěr

 

Mýdlové květiny jsou skvělou volbou pro ty, kteří milují krásu a vůni květin, ale nemají čas ani chuť se o ně starat. Můžete si je pořídit pro sebe nebo je darovat někomu blízkému jako originální a nápaditý dárek. Můžete si je objednat online na webu happylu.cz, kde najdete širokou nabídku různých druhů, barev a velikostí mýdlových květin i kytic.

 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.