1. máj svátek všech zamilovaných a 15% SLEVA na všechny dárky. Kód: LASKA

Druhy mýdlových květů a jejich symbolika

Mýdlové květiny mají stejnou symboliku jako pravé květiny. Mají stejný tvar a barvu, takže je můžeme použít k vyjádření stejných emocí a poselství. Například mýdlová růže znamená lásku, mýdlová pivoňka znamená bohatství a štěstí, mýdlová slunečnice znamená radost a optimismus atd. Můžete si vybrat mýdlové květiny podle toho, co chcete říct svým blízkým nebo podle toho, co se vám líbí.

 

V tomto článku se podíváme na některé nejpopulárnější druhy mýdlových květů a na jejich symboliku. 🌹

 

Růže 

Růže jsou královnami květin a nejpopulárnějšími mýdlovými květy. Růže mají různé barvy a vůně, které mají různé významy. Růže jsou symbolem lásky, krásy a romantiky. Můžete darovat růže svému partnerovi nebo partnerce k Valentýnu, výročí nebo jen tak pro radost. Růže jsou také vhodné pro svatby, na narozeniny, k svátku... https://www.happylu.cz/mydlove-ruze-v-kvetinovem-bilem-boxu-29-ruzi/ 

 

Slunečnice 

Slunečnice jsou veselé a živé květy, které mají tvar a barvu slunce. Slunečnice jsou symbolem radosti, optimismu, věrnosti a obdivu. Slunečnice jsou také spojeny s létem a štěstím. Můžete darovat slunečnice svým přátelům nebo kolegům k povzbuzení nebo gratulaci. https://www.happylu.cz/mydlove-kvetiny-ve-flower-boxu-tamara/

 

Pivoňky

Pivoňky jsou velké a nádherné květy, které mají bohatou historii a symboliku. Pivoňky jsou symbolem štěstí, bohatství, cti a vznešenosti. Jsou také známé jako „květy manželství“, protože přinášejí štěstí do manželství. Darovat je můžete svým přátelům nebo rodině k oslavám úspěchů nebo k novým začátkům.

 

Karafiáty

Karafiáty jsou staré a oblíbené květy, které mají mnoho barev a vůní. Karafiáty jsou symbolem lásky, oddanosti, štěstí a pýchy. Karafiáty jsou také tradičními květinami pro Den matek, protože vyjadřují vděčnost a úctu k matkám. Můžete darovat karafiáty své mamince, babičce nebo jiné důležité ženě ve vašem životě. https://www.happylu.cz/mydlove-kvety-ve-flower-boxu/ 

 

Orchideje

Orchideje jsou exotické a elegantní květy, které mají různé tvary a barvy. Orchideje jsou symbolem krásy, šarmu, mystiky a sofistikovanosti. Orchideje jsou také známé jako „květy lásky“, protože vyjadřují romantické city a touhu. Můžete darovat orchideje svému partnerovi nebo partnerce k Valentýnu, výročí nebo k vyznání úcty. Orchideje jsou také vhodné pro svatby, narozeniny. 

 

Tulipány

Jarní tulipány jsou jednoduché a krásné květy, které mají různé barvy a vzory. Tulipány jsou symbolem dokonalosti, lásky, radosti a obnovy. Tulipány jsou spojeny s jarem a novými začátky. Můžete darovat tulipány svým přátelům nebo rodině k oslavám úspěchů nebo k novým začátkům. Tulipány jsou také vhodné jako dekorace na váš stůl. 

 

Doufám, že jste se něco dozvěděli o druzích mýdlových květů a jejich symbolice. Mýdlové květiny jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit své city a poselství svým blízkým. Můžete si je objednat zde v našem online obchůdku. Přeji vám mnoho radosti z mýdlových květů.

 

https://www.happylu. cz/mydlove-kvetiny 💐

 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.