Včelovina
O značce
Nápoj, který patří mezi nejlepší medovina světa. Výrobce medoviny pochází ze Slovenské republiky konkrétně ze Smolenic. Jejich hlavním posláním je vyrábět pouze kvalitní produkty spojené s přírodou přinášející potěšení.
Základ firmy tvoří tři včelaři a několik věrných spolupracovníků, kteří svojí práci dělají s nadšením a odhodláním. Výsledkem je medovina, která patří mezi nejlepší medoviny světa.
Na rozdíl od ostatních medovin, kvasí Včelovina (medovina) při nízkých teplotách cca 17°C. Vyrábí se tzv. metodou zastudena. V nápoji se tak lépe zachovají chuťové nuance medu. Základem je čtyřikrát filtrovaná voda z oblasti Malých Karpat s vhodným poměrem minerálů, med a poctivá práce včelařů. Při výrobě nejsou použity aromata, chemické konzervanty ani barviva.
Ocenění:
1. místo, Víno roku 2017
2. místo, Víno roku 2016
Stříbro, Apimondia, 2015
Stříbro, Indianapolis, USA, 2014
Zlato, Trnava, 2014
Stříbro, Trnava, 2014
...a mnoho dalších